În viaţă irosim ani şi la moarte cerşim clipe.

duminică, 15 martie 2009

Week-end.


Astazi a fost duminica, deci ieri a fost sambata. Nu am reusit sa scriu ce am facut pentru ca am fost foarte "ocupata". A trebuit sa merg la ziua de nastere la o matusa, sa joc tenis de masa si sa fac temele. 
Era destul de simplu, daca nu eram si ingrozitor de obosita. Fara motiv desigur. Ma trezisem pe la 10 si la 4 eram rupta... A trebuit sa dorm pana la 6, ca altfel mi se inchideau ochii, asa ca am mers la tenis abea pe la 6 jumate. Pana am incercat sa castig s-a facut vreo 9, deci am ajuns la matusa-mea pe la 9. Am dormit abea pe la 1, cand am ajuns acasa... A fost oribil... Ma durea capu', simteam ca imi explodeaza si nu puteam dormi... 
Totusi, de dimineata am reusit sa ma trezesc la 12. Si azi a fost superb:x. Am fost la off road[dupa 2-3 sapt de pauza], unde totul a fost imprevizibil. Prima data am hotarat sa mergem pe un deal, unde se dadeau cativa cu parapantele, da' dupa ce a vorbit Dad cu nush care am mers pe alt deal, defapt cam pe la vreo 7 km de alalt:)). Acolo mai fusesem si inainte, deci cunosteam locu', deci nu ma deranja:))[era langa ceva cariera]
Intre timp n-a mai facut ceva contact bateria cu cheia si pornea numai din panta Vitara :)). Era sa fac cu inima cand am vazut cum a lasat-o...[in poza] Era un delusor asa, putin mai inclinat, si iarba putin mai uda... Da' se pare ca nu s-a dus in jos:)). Lool. 
Am ras cand am vazut cum poate sa stea... :x Si cat m-am plimbat am mers pe pietrii unde era sa cad in cap, da' era Daddy care ma prindea intodeauna... Totusi am fost fooarte murdara[ca intodeauna dupa off].
Pe drum am purtat o discutie serioasa, si de pe urma ei am reusit sa scot o promisiune: "la 18 ani parapanta solo, si poate la 16 dubla:x". 
Abea astept sa vad care e senzatia... Si ceva ce mi-a venit acum, pe loc:
"Ridic capul si privesc uluita, ca de fiecare data la dansul celor de deasupra. Fiecare aripa, unduindu-se, jucandu-se langa norii senini ai zilei de vara... Intreaga atmosfera izvora adrenalina curgand prin venele lor. Si eu privind, incercand sa captez cate putin, senzatiile lor... Si ei invocand libertatea, jucandu-se deasupra tuturor asemeni pasarilor. Si eu privind."
Atat pentru azi. Sau cel putin pentru un moment.

Niciun comentariu: