În viaţă irosim ani şi la moarte cerşim clipe.

joi, 23 aprilie 2009

Nightwish si inspiratia ironiei



Fiare.

 
Până la urmă ce sunteţi cu toţii? Nişte animale scăpate din junglă, venite să demonstreze puterea, superioritatea şi inteligenţa inexistentă.
Cât timp veţi mai continua să vă mascaţi, să vă ascundeţi in spatele unor aparenţe? Şi cât veţi mai critica adevăraţii oameni.
Fiarelor, plecaţi în junglă! Nimeni nu are nevoie de voi…Doar in habitatul vostru se creeaza acel sentiment de apropiere şi dorinţă de comunicare…
Aţi putea discuta totuşi şi in jungla amazoneană. Nimeni nu vă impiedică să fugiţi acolo. Si pentru voi nu e departe. Voi aveţi o grămadă de bani. Lei, euro, dolari… Puteţi să luaţi un avion la clasa întâi. Ce v-ar costa? Acolo oricum totul e pe gratis. Acolo adrenalina v-ar curge prin sânge şi v-ar ajuta să vă exploataţi limitele. Să vă demonstraţi vouă înşivă că sunteţi în stare să săriţi cinci metrii, să alergaţi ca tigrul, şi să descoperiţi că pentru a supravieţui trebuie să alergaţi mai repede decat el.
Dar poate voi veţi ştii să comunicaţi cu panterele. Sau poate ele sunt nişte feline mult prea sensibile pentru a sta alături de voi. Şi atunci veţi fii nevoiţi să beţi un pahar cu ursu’ grizzly.
Acolo voi aţi fii ferictiţi.Acolo veţi trăi într-un cadru natural, familiar... şi vă veţi simţi din nou ca acasă. Întorşi din călătorie...reîntorşi acasă...
Asta a fost ceva pe moment. Ma gandeam la cativa si mi-a scapat. E ... reprezentativ pentru Romania. Si e ... ironica. Si lui Alex cred ca-i place :x Si cred ca o pun si pe funny fantasy sau pe Twilight :x. Oricum e ... caracterizare indirecta :)
Sa nu uit. Postul trecut am uitat sa specific.
O iubesc pe Ina :x O adoor :x E cea mai dulce, cea mai draguta ... :x
Merg la NIGHTWISH - concert in 18 iulie. Cu Zuzi :x [ohh gosh... how mult o liebe ich]Si o sa iau autograf de la Marco si Zuzi de la Empuu[ are nume de strut, da' canta binee:x]
Abea astept vara asta :X Se anunta atataaa:x

Niciun comentariu: