În viaţă irosim ani şi la moarte cerşim clipe.

duminică, 20 septembrie 2009

Această postare nu are un titlu.


Bine. Am chef să scriu. Şi totuşi, nu am ce şi nu am cu cine şi nici despre ce. Am cam încercat să fac ceva de un timp şi niciodată nu iasă. Întodeauna abandonez totul după trei pagini. 
Ei bine, am spus asta pentru că visez mereu la ceva mai lung de şapte rânduri. Şi ălea îs uneori interesante şi transmit multe, însă de cele mai multe ori transmiţi mai multe cu ajutorul a vreo 100 de pagini. Părerea mea. 
Oricum, acum am editat postul trecut. I-am schimbat culoarea special pentru Alex. Nu de alta, da' pe ea "o deranja la ochi", vezi doamne. Fiţe! 
Cred că până la urmă o să mai scriu aici vreo 7 posturi. În noaptea asta nu prea am ce face. Exceptând faptul că mănânc îngheţată şi dârdâi, totul e destul de... monoton. 
Şi totuşi, cred că o să mă apuc să citesc pe Funny Fantasy ce-au mai scris fetele pe la Role-Play, mai ales că a postat şi Mitsu şi mai e şi rându' meu. Chiar, nu am spus niciodată despre forumu' ăsta, şi în general nimic despre forumuri. 
Faza e că îmi place să bântui aşa ceva. De obicei folosesc acelaşi username peste tot şi urăsc să le schimb. La cât sunt de ameţită, le-aş cam uitat. Dar oricum, sunt înscrisă pe F.F.(funny fantasy) de mai bine de-un an jumate şi cam tot de-atunci sunt şi moddie. Ei bine, îmi place foarte mult acolo. Chiar dacă nu-s cea mai activă, mă simt bine. 
Şi gata cu forumurile. Doar linkul de la FF: http://funny-fantasy.forumotion.com/forum.htm
Şi totuşi, acum că am schimbat skinu' au dispărut şi o grămadă. Adică nu o să mai pun topu' de pe Last.fm sau CinemaRx sau alte alea. Am încercat şi nu arată bine, deci mă las... E bine şi fără ele. Poate mai bine. 
Ăăă... Chestia asta mi-a venit când m-am uitat peste posturile vechi. 
AVÂND ÎN VEDERE CĂ MAI NOU BLOGUL MI-E ÎNCHIS LA CULOARE, ALEX POŢI SĂ DAI UN COPY PASTE ÎN WORD, CA SĂ REUŞEŞTI SĂ CITEŞTI. 
Şi oricum, nu mă prea doare pe mine dacă nu citeşte restu'. Am zis asta doar pentru că ALEX NU FACE PARTE DIN ¤REST¤. 
Mă rog, sper să nu roşească când citeşte asta(dacă reuşeşte să citească) pentru că nici io n-am roşit când am scris. 
Şi deci, asta e tot. 
Ps: Poza e una dintre preferatele mele făcute în vacanţă.








Un comentariu:

Worii. spunea...

Pai, in primul rand iti zic un stf! :))
Da ma, fac fite, nu vedeam deloc si trebuia sa selectez ca sa vad. Bleah. Nu-mi placea. Culoarea asta e mult prea misto si daca ma enervezi nu mai facem nimic impreuna in rp. Ha:> nu mai zici nimic, stiam eu. De asta te iubesc.
Imi place ma blogul tau si eu cred ca o sa fac multe postari noaptea asta la mine pe langa scris.
Ca veni vorba : eu am de scris ceva lung. Tema la mate, ca tot ai chef, nu ti-o pasez tie? Sigur o sa o consideri o mina de aur ;;) sau pe aia la romana pe care cred ca incep sa o scriu acum. Gah... Ce aiurea e ca nu am timp !