În viaţă irosim ani şi la moarte cerşim clipe.

joi, 7 mai 2009

Un vampir la teza unica.


Teza. 7 mai 2009, ora 12:00.
Interesant, nu? Defapt nu. E naspa. Nu vreau sa dau teza. Nu stiu ce voi face. Imi e frica. Nu am inspiratie, nu am chef si sunt plictisita. De cat timp mi se intampla asta? De ceva vreme. Cred ca de cand am intrat intr-o monotonie dureroasa. Si totusi, daca plictiseala ar fii durere... as fii deja la spital sub cel mai drastic regim de medicamente. 
Oh! Da' nu. Eu nu. Nu m-am plictisit in totalitate. Saptamana asta la scoala desigur ca nu s-a intamplat nimic. Da' mai exista viata inafara scolii, deci nu am patit nimic... am avut si alte lucruri de facut...
Desigur. Imnul, Nuvela si Balada[care nu se cereX|]. Ma rog. Le-am "invatat". Sper doar sa-mi rasara imaginatia pana una alta:)). Ca altfel o pun rau de tot. 
Revenind. Astazi e de rau. E cea mai naspa zi. Totusi ma incred in data. 7 - nr norocos[magic] si mai - apare in versurile de la "pe sarma" a lu'  chirila.
Desigur. Il ador pe chirila. E geniu romanesc, e idolu' meu, e singurul roman care priveste tara asta la adevarata ei valoare, la care nu ii e teama sa vorbeasca, sa-si exprime parerea despre "porcii" din senat. :))
:x The Best :x

Oricum... Mie tot imi e frica, si nu prea imi vine nimic ce sa scriu. Sau poate imi vine? Nu mai supooort! Mi-e si frica sa recitesc ce am scris ... Sigur e  o varza de unde nu se intelege nimic. Da' fie... o citesc dupa teza:)
In orice caz... Am citit "Vampirul Armand"[vreo 230 de pag] si e super. Am crezut ca e naspa, ca daca Lestat dispare, atunci Anne Rice nu mai stie sa scrie. 
Da' ciuciu. E la fel de bine scrisa, e la fel de bunaa:x O adoor pe Annee Riceee:x 
Oh. Si Armand. E bun si el. Da Marius e mai sexiii:x Totusi acolo e blond, cu paru' lung si sexi... In film e cu paru' scurt si e mult mai naspa:(
Vreau sa fie cu paru lung si'n film! Vreeeeau!
Ma rog... Acum ma duc sa mai dansez prin casa. M-a traznit o idee.
Cum ar fii Amadeo daca ar da teza? Ce s-ar face un vampir care stie sa citeasca ganduri intr-o sala de teza cu o foaie stupida in mana? 
Cred ca pot sa raspund singura la intrebare, da' voi raspunde data viitoare. Acum tre sa ma relaxez. Cu postu' asta mai tare m-am agitat. In fine.

Un comentariu:

Ronny spunea...

Bafta la teza. Nu sunt grele deloc tezele unice, imi amintesc ca, atunci cand mi-au venit subiectele la istorie am inceput sa rad :))
Se uitai profesorii care ma asistau si colegii la mine ca la un nebun