În viaţă irosim ani şi la moarte cerşim clipe.

joi, 21 mai 2009

Sexi Lestat. Teze.


Si, privind in urma, descoperi greselile... Insa, oricat de mult ai incerca sa le corectezi, e tot mai complicat, cu fiecare minut. 
Trage aer in piept si priveste inainte. Deschide ochii si cerceteaza-ti situatia. Nu te adanci in somnu' prostiei. Revigoreaza-ti simturile si traieste-ti viata... oricat de gresit ar fii totul. 
Razi! 
Nu stiu, asa mi-a venit. Oricum. Nu prea inteleg nici eu ce reprezinta chestia asta. Da' tot o las. Nu strica. Au venit tezele. Fericire, nu?
Eh. Fiind o scoala situata in centrul Turzii e si normal sa fim luati ca atare. Abea dupa o saptamana au ajuns. E normal pan' la urma. 
Deci nu sunt incantata de rezultate. Puteam mai mult. Dar pana la urma e ok. 9 la ambele.Nu e o performanta, e chiar mai modest decat semestrul trecut, insa... asta-i viata. 
Acum am intrat in vacanta.[cel putin mintal]. Scriu din ce in ce mai mult, rad si nu-mi fac temele. Totusiii... sper ca pana la urma sa vina si adevarata vacanta. Inca 3 saptamani e prea mult.
Si capu' meu nu mai functioneaza prea bine. Ma tot gandesc la Lestat. Ma rog, e dragut si e vampir si e de inteles. In desen e sexiii. 

2 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Wa..te inteleg perfect, tezele de pe semestrul asta au fost la propiu "jegoase" scuza-ti expresia.:D

Adina Amironesei spunea...

ma duc sa analizez in profunzime legatura sociopsihopupu..patologica intre Lestat si tezele nationale....:))))
acuma ...una peste alta....e misto ca iti scrii aici gandurile (la 14 ani)...felicitari..:)...>:D<