În viaţă irosim ani şi la moarte cerşim clipe.

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Racoviţă Open 2011

Acum am ajuns din Cluj. Am fost, după cum era de aşteptat la prima ediţie a turneului de debate desfăşurat aci aproape, Racoviţă Open 2011. Dacă la Sfântu' m-am plâns c-a fost complicat, sincer aici a fost de o grămadă de ori altfel. 
Aici am mers de dimineaţă în Cluj şi ne-am trezit la şapte şi ne-am întors la opt acasă. Aici am jucat patru meciuri din care două impromptu şi două pe sancţiunile prepared, "Acest Parlament ar elimina sanctiunile economice ca masura de politica internationala." şi "Acest Parlament ar exonera de raspundere lucratorii vamali care contribuie la demascarea faptelor de coruptie din sistemul vamal."
Fie, am jucat mai prost ca niciodată. Dacă la Sfântu' s-a văzut o evoluţie şi am putut vorbi lejer, aici am avut probleme dubioase cu limbaju' şi exprimarea şi cu fluenţa ideilor. Fie, nu-s eu de vină, îs mai mult alea două nopţi nedormite şi emoţiile. Da, în primu' meci am avut şi "spectatori neanunţaţi". Am crezut că o să plâng când am văzut că e acolo. Gosh, a fost atâta de ciudat!
Oricum, am câştigat un meci şi cred că l-am luat şi pe ultimul. Fie, măcar a trecut. Am terminat şi cu asta. 


Ps: Asta cred c-a fost ultima competiţie de debate. Am dezamăgit unii oameni şi mai presus de toate m-am dezamăgit pe mine. 

Niciun comentariu: