În viaţă irosim ani şi la moarte cerşim clipe.

vineri, 13 august 2010

La un suc pe şosea.

Dacă până acu' bătrânii mi se păreau nişte persoane interesante, care au trecut prin multe şi care îs oarecum la un nivel intelectual diferit de restu', ei bine mai nou mi-am făcut o altă părere. 
Nu toţi îs aşa. Există tipu' ăla de bătrâni înţelegători care te acceptă că eşti diferit şi că ai alte concepţii faţă de ei şi mai există sedaţii ăia comunişti care, chiar dacă-s surzi, vor linişte. 
Dumnezeule, câte locuri sunt în oraşu' ăsta ca să poţi ieşi undeva? Centru l-au distrus, parcu' îl "renovează" şi bănuiesc că nu e chiar toată lumea fericită dacă şedem pe şosea. 
Oricum, îs naşpa rău de tot unii! 

5 comentarii:

Amarena spunea...

Total de acord, sunt unii atat de acrii de te face sa nu ii suporti pe toti :|

Our School spunea...

Vai deci sa nu aud de batrani, acnd ii vezi ca stau pe banca si tipa la copii ca fac galagie iti vine sa mori. Si et mai ridica si in picioare in mijloacele de transport si daca nu et ridici fac ceva de genu: "Copii din ziua de azi sunt niste nesimtiti, nu mai sunt ca alta data"

Luna spunea...

După mine majoritatea ălora care fac aşa ceva îs nişte stafide plictisite care au putrezit de mult şi care te invidiază pentru că ei abea îşi mişcă slănina de pe o bancă pe alta.

Amarena spunea...

Tare replica ta, Yna =))
Oare asa o sa ajungem si noi? :))

Luna spunea...

Eu ştiu că nu. Cel puţin sper să nu rămân prea mult p-aci. Încă patruzeci de ani mi-ajung. Defapt şi atâta parcă-i prea mult.:)