În viaţă irosim ani şi la moarte cerşim clipe.

luni, 16 august 2010

Fear of the dark.




Well, m-am întors şi nu pot decât să zic c-a fost GENIAL. Deci cuvântu' ăsta poate să exprime mai simplu totul. 

Deci sonorizarea a fost excelentă, melodiile au fost al naibii de bune şi am avut voie cu camere. Am făcut câteva poze(doar câteva) şi am filmat oţârucă. Nu eram prea aproape de scenă şi nici nu se merita să fac poze în exces. 

Dumnezeule, deci se vede că nu-s din generaţia asta de căcăcioşi şi că ştiu să cânte. 

Oh! Şi au cântat Blood Brothers. Ah, cât ador melodia aia. Cred că-i preferata mea. E atâta de tare! 

Da, şi să nu uit. A fost şi Eddie. E atâta de drăguţ. Sunt al naibii de fericită că n-am stat mai aproape de scenă, că la naiba, n-aş mai fii dormit noaptea asta. Da' oricum, arată bine. 

Altfel, au fost o grămadă de pletoşi. Pletoşi creţi, pletoşi blonzi, pletoşi bruneţi, pletoşi. Ah doamne, erau o grămadă şi erau atâta de geniali p-acolo. :x Aveam capu' girofar, se-nţelege. 

M-am întâlnit cu majoritatea, defapt i-am văzut pe toţi de care ştiam c-o să fie acolo. 

Totuşi, parcă numai mie mi se putea întâmpla. Înainte de concert mi-a venit să umblu desculţă pe stradă şi să calc în Dumnezeu ştie ce şi să-mi rezolv picioru'. Cea mai naşpa chestie a fost că n-am putut sării. Parcă eram pensionară, la naiba. Acu' mi-am 'muiat picioru' în rivanol şi sper să treacă. 

Şi pentru că ziceam că vor fii nişte poze, ete fâs nişte explicaţii. Deci prima am făcut-o la concert, peste capetele la ăia abea abea, a doua am făcut-o înainte de Cargo, vroiam să fie ceva drăguţ şi artistic(şi-mi plăcea păru' tipului blond din faţă - aw.) iar a treia poză am făcut-o pe la unşpe când am ieşit şi când am traversat(ăia de după gard mi se păreau nişte criminali în serie care făceau rondu' pe la Jilava - oricum arată bine că erau o grămadăăăă.) 

Gata, sărim din cizme-n şlapi şi murim de cald. Noapte bună, să-l visaţi pe Eddie. 


3 comentarii:

Our School spunea...

Ma bucur ca te-ai distrat.
Imi imaginez cat de tare trebuie sa fi fost concertul.
Auch ce ti-ai facut la picior?:-s In ce ai calcat?

Luna spunea...

Ăh, în picior mi-a intrat un fel de ghimpe sau mă rog, ceva de pe asfalt. Da' acu' e bine, nu mai doare.

brontozaurel spunea...

A fost intr-adevar genial concertul si am plecat de acolo gandindu-ma ca mai vreau sa-i vad. Ma duc oriunde (in limita posibilitatilor materiale... din pacate).