În viaţă irosim ani şi la moarte cerşim clipe.

miercuri, 16 martie 2011

Saint George - City of Debate 2011.

Weekend-ul ăsta am fost la Sfântu' Gheorghe, pentru prima dată la o competiţie de debate. Sincer, a fost obositor şi complicat, da' şi-a meritat osteneala. Sincer, încep să le prind şi eu câte una alta, şi sunt conştientă că nu o să-mi fie de rău în cazul în care o să încep să vorbesc din ce în ce mai bine. 
Dacă arunc un ochi în spate, cu siguranţă o să observ diferenţa, pentru că încă-mi mai amintesc primul meci din CRD şi replica aia spusă cu teamă şi nesiguranţă: "Domnule profesor, da' io chiar nu pot!" Fie, la ultimele trei meciuri din Sfântu' am făcut tot posibilu' să nu mai spun replica aia, mai ales că profu' nu era în sală. 
Revenind, moţiunea a fost: "Acest Parlament ar trebui să acorde tinerilor dreptul să candideze în Parlament de la vârsta de 18 ani." Am fost şi pro, şi contra, am fost şi pe vorbitor unu şi pe trei. 
Fie, până la urmă, tot ce contează e că mai vreau. După meciurile alea trei am observat că, indiferent de cât de mult mai am de învăţat, sunt dispusă să-mi rezerv timp pentru aşa ceva. 

Fie, acum însă nu prea o să am timp, va trebui să-mi învăţ la istorie pentru că fără să vreau am ajuns la judeţ şi indiferent dacă vreau sau nu, i necesar să merg şi-acolo şi implicit nu pot să mă fac de ruşine cu o notă de trei puncte.

 Ps: În drum spre Covasna am trecut şi prin Sighişoara. O să pun probabil nişte poze de pe camera lui Gelu în postările viitoare. 

Niciun comentariu: